sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

American Dreaming

                      
nyrangerstoppi
keepaclaams jackdaniels
nahkat
rikkinäiset pillifarkut
nahkajeggarit
farkkutakki
hapsunahkis
jakkuvirkattuponcho
platit
balleriiit
nikenkengät2
louisvuittoncrossbody
michaelkorsjetset
tedbakerclutchh
MKkello

Ajattelin koota teille tällaisen mun kevätmuoti postauksen. Tykkään yleensä tehdä kollaaseja, mutta nyt oli niin hyviä kokonaisia kuvia, joten nyt tykitetään tämmöinen sekamelska! 

Olen monesti miettynyt pitääkö tyylin olla juuri sitä mitä se on kaikissa muotilehdissä ja mennä aina valtavirran mukana. Loppujen lopuksi päädyin siihen ettei tarvitse -Ei todellakaan, vaan pitää pukeutua niin kuin hyvältä tuntuu ja korostaa vartalon parhaita puolia. Epämukavat vaatteet näyttävät myös epämukavilta päällä, joten be brave and find your own style! ;)

Rakastan a-linjaisia printtitoppeja yli kaiken! Ne ovat vaan yksinkertaisesti todella ihania. Mun mielestä topissa pitää olla jokin sanoma, joka kuvaa käyttäjänsä mielipiteitä tai luonnetta jollakin tapaa. Keväisin on tosi kivaa käyttää farkku- tai nahkatakkia topin ja pillifarkkujen kanssa. Mulla itsellä on ''must have'' -listalla ylimmässä kuvassa esiintyvä New York Rangersin toppi. Ostaisin sen varmasti heti, jos jostain nettikaupasta tuollaisen ihanuuden löytäisin. Tuntuu vain olevan todella kiven alla, joten jos jollakin lojuu tuollainen kledju turhana kaapissa tai olet bongannut sen jostain nettikaupasta niin otappas yhteyttä. 

Housuissa nahkahousut on ihan best tänä keväänä ja tosissaan mun luottohousut onkin kyseiset housut tällä hetkellä! Ihan normaaliin arkilookiin saa kivaa muutosta, kun uskaltaa laittaa joskus vähän päheämpää päälle. Nahkiksissa mua kiehtoo niiden kiiltävyys. Vähän vasta painoa _aina niin nähdyille_ farkuille. Leggingsejä on tullut ihanan paljon kevään markkinoille. Niin erilaisia ja varmasti joka tyyliin löytyy mieleisensä. Itse himoitsen hyvin suuresti joitakin tosi säväyttäviä ''nyöri''leggareita.
Revityt vaaleat farkut tuntuvat olevan jokakeväinen luottotuote. Uutta säväystä farkkuihin voi saada leikittelemällä erilaisilla yläosilla tai takeilla. Kannattaa myös tuunata itse vanhoista farkuista ''uudet'' kevään muotiin sulautuvat pöksyt.

Takeissa tykkään todella todella paljon hapsuisista, hiukan moottoripyörätyylisistä nahkatakeista. Ne ovat mielestäni todella persoonallisia ja yksinkertaisesti ihania. Perusnahkatakki on jo vähän liian nähty. Farkkutakit ovat tehneet hienon esiinmarssin tänä keväänä. Farkkutakkeihin on tullut nyt sitä jotain nimittäin niittejä, nastoja ja kaikkea kivaa bling blingiä. Tietysti myös vanhat, ehkä jo hieman tylsät farkkutakit voi asustaa kivasti ja näyttääkin kivalta. Hmmh.. seuraava ostokseni taitaakin olla farkkutakki... Bleiserit, bleiserit ja bleiserit! Ah aina niin ihanat bleiserit! Kestosuosikkini pukeutumisessa. Muutamalla kaapista löytyvällä eri värisellä ja mallisella bleiserillä tekee jo pieniä ihmeitä pukeutumiseen. Pitsiponchot ovat hurmanneet mut ensimmäisen kerran tänä keväänä ja pikku hiljaa alankin työstämään itselleni virkkaamalla kuvan ponchoa. Poncho menee kesälläkin viileinä iltoina shortsien ja t-paidan tai topin kanssa tosi mukavasti lämmikkeenä.

Kenkiä ei voi ikinä olla liikaa!! Jeffrey Campbellit ovat todella ihana, mutta aika raskaat ja ainakin opiskelijan pussille liian tyyriit. Platform-nilkkurit ovat niin kevät kengät ettei mitään rajoja, jos jalkani kestäisi kyseisillä kengillä tallustelua enemmän olisivat sellaiset jalassani nukkuessanikin. Balleriinat ovat loppukevään juttu ja onkin ollut ilo huomata miten eri muotitalot ovat alkaneet työstämään yhä tyttömäisempiä, sirompia sekä käytännöllisempiä (huom! jalassa kestäviä) balleriinoja. Kevään värinä tyttömäisiin kenkiin pitäisin puuteria tai haalean vaaleanpunaista. Tennarit ovat tosi hyvät perus, arkijalkineet. Oma lempimerkkini on ehdottomasti Nike ja muutama pari niitä taitaakin löytyä kaapista, hups! Tennarit menevät jalassa niin kesällä kuin talvella ja arjessa kuin juhlassa.

Laukkumuodissa panostaisin etenkin crossbodyihin ja clutcheihin. Tietysti jokainen nainen tarvitsee aina isomman bagin, jossa kulkee mukana niin meikit, vaatteet kuin läppärikin. Louis Vuittonin vintaget crossbodylaukut ovat jotain liian ihanaa ja lunelmaa. Itse omistan yhden sellaisen ja haluaisin muutaman lisää, mutta ei ainakaan vähään aikaan ole suunnitelmissa kotiuttaa sellaista. Myös muut vintagecrossit on pirtsakoita kevätlaukkuja -miten olisi vaikka poninkarvainen Furla? Clutcheissa Ted Bakerit ovat todella kivoja ja yleensä kyseiseltä merkiltä tulee vain tietyn ajan myynnissä olevia kausituotteita, joten pitäkäähän kaupoissa silmät auki. Michael Korsin laukut ovat jo saavuttaneet klassikon aseman ja ehdoton favouriteni on tuo Jet Set Travel Tote. Siinä on tarpeeksi tilaa ja se on kuitenkin naisellisen siro. PS. älä epäile yhtään crossbodyn tai clutchin tilavuutta. Ne ovat pieniä tilaihmeitä. ;)

Keep it simple! Pidä korutyyli keväällä selkeänä. Korumainen kello ja pari rannekorua riittävät hyvin asun piristeeksi.

Millainen on teidän kevättyylinne? Onko teillä mitään must have -juttuja korvan takana? Onko kuvan tyylit hot or not? 

Kuvat: We Heart It, Pinterest (poncho ja clutch)

4 kommenttia:

  1. Ihania nuo niittivaatteet ♥

    http://ellimaijasblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3
      En oikeasti kestä -pakko saada niittifarkkutakki ;)

      Poista
  2. tosi kiva postaus! ihania vaatteita !:)

    http://idasofiii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun joku tykkää :)
      Käyn katsoo sun blogin!

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥