torstai 28. marraskuuta 2013

Voihan stressi!

talvi3 talvi4 talvi5 talvi1 talvi2
26.11.13blogiin2
26.11.13blogiin
26.11.13blogiin1
26.11.13blogiin3
//Tunika 5PREVIEW//
//Jeggingsit NOW AND THEN//
//Saappaat MARC O'POLO//
Huhheijaa ja kiirettä pittää!! Viikonloppu vierähti Helsingissä LUNKin kokouksessa ja alkuviikko meni heittämällä ohi, kun hoisi rästiin jääneitä juttuja muun muassa kirjoitti ruotsiksi sähköposteja. En tiedä miten ehdin loppuviikostakaan tulemaan tänne blogin puolelle, mutta yritän nimimerkillä äidinkielen esseitä rästissä -olisi niin kätevää, että omistaisi iPadin niin pystyisi päivittelemään tuolta tien päältäkin helpommin. Tässä kuitenkin kuulumisia ja asua parin päivän takaa.

Rakastan hirvittävän paljon aurinkoisia pakkasaamuja. Noina aamuina auringon on paistettava just tietyllä tavalla ja taivaan oltava tietyn värinen. Tällainen aamu olikin tiistaina ja voi, että ihanaa, talvi tule jo! Lenkille lähtiessä oli pakko ottaa kamera mukaan ja kuvata kauniita kuuran peittämiä kasveja. Voisin elää tuollaisessa kuuran peittämässä satumaailmassa, jossa horisontissa leijuu jääkiteitä miljoonissa eri väreissä. 

Tuosta aamulenkistä sain tosi paljon energiaa loppuviikkoon, sillä kokousviikonlopun jälkeen energiat on aina minimissä. Vähäksi aikaa pois sisältä ja koneen äärestä, kännykkä äänettömälle -ei sähköpostin neuroottista päivittämistä, ei yhteyksiä keneenkään eikä musiikkia. Hetki vain itselle itsensä kanssa. Suosittelen kaikille stressaaville ja uupuneille lämpimästi! 

Stressitasot on tällä hetkellä tosi korkealla, koska moneen vuoteen en ole kirskutellut hampaita yhteen öisin, mutta ylläri ylläri eilen heräsin aivan järkyttävään niskahartiakipuun ja lopulta tajusin, etten saa toista puolta leuastani auki, sillä poskien sekä suun lihaksisto on niin kipeä. Jouluksi olen luvannut itselleni täydellistä lomaa, joten eiköhän tämä mene ohi  -ellen sitten lähde Ruotsiin töihin. Mutta ei hätää! Olen tottunut tähän kiireeseen syksyisin ja keväisin. Kesä ja talvi ovat yleensä hiljaisempaa aikaa. Silloin on taottava, kun rauta on kuumaa. ;)

Eilen lähdin illaksi Kalevala Korun Esplanadin myymälän 1-vuotissyntymäpäiville. Tilaisuus oli kutsuvierastilaisuus ja semisti podin vaatekriisiä, sillä lähdin rakentamaan asua taas kerran yhden korun ympärille. No tarkoituksena oli laittaa yksi tietty koruun sopiva mekko päälle, mutta mekkoa ei löytynytkään mistään. Kuitenkin päädyin tempasemaan toisen mekon päälleni ja lähtemään tilaisuuteen. Siitä myöhemmin lisää, mutta kiitos paljon Kalevala Koru ja Espan ihana henkilökunta. Oli aivan mielettömän ihana ja lämminhenkinen tilaisuus.

Tuo tiistain asu on yksi mun ehdottomista lemppariasuista. Rakastan 5PREVIEW:in tunikaa ehkä kaikista eniten omistamistani paidoista ja se on ollut todellinen alelöytö. Tykkään kovasti tunikan neulekankaasta ja ''printeistä'', jotka eivät ole printtejä vaan ompeleita eli eivät mene pesuissa miksikään. Ihanuuden salaisuus ovat nuo perhosmaiset hihat ja löysä ulkomuoto -en voi, kun tykätä. Jeggingsit ja mustat saappaa ovat mun luottoasun kivijalat.

Mutta palataan! Lähden nyt kouluun 'stressaamaan'.

Miten teillä hurisee? Stressaako koulu, työ, joulu? Mikä on teidän lempparivaate?

8 kommenttia:

  1. tosi ihania nuo talviset kuvat (:
    https://misssunshinesvri.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Lunta sais olla kyllä paaaljon enemmän..

      Poista
  2. Aivan ihania nämä sinun blogin kuvat! Käytitkö Olympusta näihin kuviin? :)

    VastaaPoista
  3. ihana banneri ♥

    http://lifeisnowpressplay.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihana banneri! Tykkään erityisesti tän postauksen kuvista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack så mycket! :) tuo taisi ollakin koko talven ainut päivä, milloin tuollaisia kuvia sai.

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥