tiistai 15. huhtikuuta 2014

Indiedays Blogger's Inspiration Day 2014

inspirationdayy11
inspirationdayy10
inspirationdayy3inspirationdayy4
inspirationdayy2
inspirationdayy5

Tjena! Lauantaiaamuna suunnattiin parhaan kaverini kanssa kohti Helsinkiä ja Indiedays Blogger's Inspiration Dayta. Olin itse jo ensimmäisellä kerralla mukana, kun kyseinen päivä järjestettiin ensimmäistä kertaa. Tykkäsin todella paljon päivästä, joten kutsun saavuttua ei ollut kahta sanaa ettenkö lähtisi taas pääkaupunkiin rymyämään. Aamulla meinasin saada paniikin, sillä Satu ei vastannut Whatsapp-viesteihin ja luulin, että hän on nukkunut pommiin, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Päädyttiin samaan junaan ja itsehän loppujen lopuksi meinasin siitä myöhästyä. Satu kirjoittelee Satueria blogia.

Ravintola Sipulin talvipuutarha tarjosi oikein mukavat puitteet päivälle. Ihanan valoisa ja iso tila Uspenskin katedraalin kupeessa. Tosin kattoikkunat vähän hankaloittivat kuvaamista, sillä valo tuli ylhäältä ja peilasi esimerkiksi tuotteista, joita yritti kuvata eli kiiltävää pintaa sekä mössöä kuvista löytyy, mutta muutoin tila oli tapahtumalle mitä mahtavin.

Ruokaa ja juomaa oli aivan riittävästi. Se oli todella hyvää, vaikken yleensä sytykään katkaravusta tai ankasta -parempi, kun ei kysele tai lue mitä finger foodit sisältävät vaan pistää ennakkoluulottomasti poskeen ja maistelee. Usein kyllä tulen kiukkuseksi noista finger foodeista, koska ne ovat niin pieniä etteivät karkoita nälkää. Tällä kerralla ruokaa siis oli aivan tarpeeksi ja sitä sai syödä niin paljon kuin ehti. Mehän syötiin, hah!!

inspirationdayy13 inspirationdayy25
inspirationdayy21 inspirationdayy12 inspirationdayy24 inspirationdayy15
inspirationdayy20 inspirationdayy17 inspirationdayy8 Inspirationdayy7 inspirationdayy9 inspirationdayy22 

Paikalla oli tuttuun tapaan myös yhteistyökumppaneita, joiden kanssa pystyi verkostoitumaan ja muutamilta pisteiltä sai kotiinviemisiä. Loréal tarjosi hiusvärejä ja vinkkejä värjäykseen kotiin. Tuolla mulla odottaa pari hassua purkkia värjäämistä, jos tässä joku päivä saisi aikaiseksi tuupeltaa hiusten kanssa. Lumenen pisteeltä messiin lähti valokynä ja muilta pisteiltä kaikkea muuta kivaa. Osallistun jälleen kerran Instrumentariumin yhteistyökampanjaan sekä ICE Watchin & Timanttisten kamppikseen. Niistä myöhemmin lisää ja omat postaukset ajan kanssa, kunhan saan kuvat ensiksi. 

Me onnistuttiin sössimään Sadun kanssa niin hyvin ettei saatu goodie bageja tapahtumasta messiin, mutta ihana Indiedaysin toimiston väki lupasi hoitaa meille lahjakassit näin jälkikäteen. Teen goodie bagin ja muiden kivojen kassien sisällöstä postausta, jos joku haluaa nähdä niiden sisältöä. Jos ei niin voi nyt toki ilmoittaa asiasta.

Kiitos kaikille ihan sairaan mukavasta päivästä! Toivottavasti nähdään taas ensi vuonna tai jo aiemmin jossakin blogitapahtumissa! :)

XOXO Salla

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja mielenkiintoinen tapahtuma! Voi kun sais vielä joskus itsekin kutsun johonkin tollaseen blogitapahtumaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Kannattaa tilata Indiedaysin uutiskirje. Uskoisin, että sitä kautta kutsu tuli minullekin tai sitten, kun olin viime vuonna ehdolla blogini kanssa awardseissa ja jo ekassa päivässä mukana niin sitä kautta. Who knows näitä juttuja! :)
      Tuolla on kyllä tosi huisin kivaa. Itse olin puolikuurona, joten empä paljon verkostoitunut, kun en kuullut mitään -harmi. :(

      Poista
    2. Tossa itseasiassa just pari päivää sitten kahlasin indiedaysin sivuja ja yritin googletellakin, mutta mistään en onnistunut löytämään minkäänmoista mainintaa kuinka tuon utiskirjeen saisi tilattua! En tiedä oonko vaan sokea, vai mikä tässä nyt mättää. :D

      Poista
    3. Mäkin oon niin pässi etten muista enään mistä oon tilannut ton uutiskirjeen, enkä tähän hätään löydä mitään linkkiä tai oikotietä onneen Indiedaysin sivuiltakaan, huoh! :D

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥